Alliance-Optikk-Hillevag-databriller-arbeidsbriller-terminalbriller-ProView

Databriller, arbeidsbriller, terminalbriller

Forutsigtbar pris tilpasset den enkelte arbeidsgiver 

Arbeid ved dataskjerm er noe veldig mange av oss har. De aller fleste av oss vil før eller siden merke at en blir plaget med tretthetsfølelse, sårhet eller smerter i øyne.

Vi har kompetanse innen faget arbeidsplassoptometri. Våre optikere tilbyr synsundersøkelse og tilleggsmålinger ut fra den ansattes behov i arbeidssituasjonen.

Ta kontakt!

ProView

ProView er et konsept skreddersydd for godt syn på arbeidsplassen. Konseptet er delt inn i tre typer produkter, som hver har sin egen rekvisisjon og henvisning. Sammen dekker produktene de aller fleste arbeidssituasjoner.

Bedriftshelsetjenesten eller HMS-ansvarlig kan gjennomføre målinger av arbeidsavstander på den aktuelle arbeidsplassen før besøk hos optiker, det vil sikre best mulig utnyttelse av det produktet som velges.

Dette er enkle målinger som avstand til dataskjerm, og avstand til arbeidsoppgavene. Hvis bedriften ønsker det kan den ansatte også ta disse målene selv basert på en enkel prosedyre vi har utformet i samarbeid med optikere og bedriftshelsetjeneste.

Synsundersøkelse

Synsundersøkelsen er en øyehelsekontroll med måling av brillestyrke og tester på om det er behov for egen databriller. Synskontrollen er nødvendig for å finne den riktige styrken på brilleglassene utifra oppgavene på jobben, i tillegg til å kvalitetssikre valg av glassløsning.

Synskontroll

  • Enklere undersøkelse der utgangspunktet er en brilleseddel fra øyenlege eller optiker som er nyere enn ett år
  • Synskontrollen er nødvendig for å finne den riktige styrken på brilleglassene utifra oppgavene på jobben, i tillegg til å kvalitetssikre valg av glassløsning

Optiker i din bedrift

Alliance Optikk Hillevåg har optikere med spesialkompetanse i Arbeidsplass-optometri fra Høyskolen i Buskerud. Vi kan komme til din bedrift for å analysere belysning og ergonomiske behov på arbeidsplassen.

Arbeidstilsynet har laget en bra veiledning om arbeid ved dataskjerm. Klikk her for mer informasjon fra arbeidstilsynet.

Brilleinnfatninger

ProView-konseptet inneholder tjenester og komplett brille med innfatninger og brilleglass. ProView brilleinnfatninger er en egen kolleksjon med briller for dame og herre som kommer i plast, titan og stål. De er justerbare og tilpasses hver enkelt. Alle våre butikker fører denne kolleksjonen og brillene blir produsert spesielt for Alliance Optikk Hillevåg.

Brilleglass

ProView brilleglass er merkevarer fra Carl Zeiss og Essilor av beste optiske kvalitet og med en meget god antirefleksbehandling. Denne behandlingen fjerner reflekser, gjør glasset mer motstandsdyktig mot pussriper, og har en god topcoat som gjør det enkelt å rengjøre brillen.

Alliance Optikk Hillevåg gjør valget av tjenester og produkter enkelt ved at det er bedriftens ansatte, HR-ansvarlig, avdelingsleder, eller bedriftshelsetjeneste som utfører dem. Kostnadene holdes under kontroll med vårt program. Valg av produkter etter arbeidstakers behov gjøres på arbeidsplassen, før besøk hos optiker. Dermed er prisen allerede bestemt når rekvisisjon skrives ut.

ProView konseptet

ProView fra Alliance Optikk Bedrift er et konsept skreddersydd for godt syn på arbeidsplassen. Konseptet er delt inn i tre typer produkter, som hver har sin egen rekvisisjon og henvisning. Sammen dekker produktene de aller fleste arbeidssituasjoner.

ProView Computer

ProView Computer fra Alliance Optikk er en unik serie briller og brilleglass designet og tilrettelagt nettopp for å ivareta godt syn på arbeidsplassen.

ProView Protection

Vernebriller eller spesialbriller tilpasset arbeid som krever beskyttelse i tillegg til godt syn. ProView Protection er CE-godkjente. Typiske bruksområder er i industrien, for eksempel til operatører av CNC-maskiner.

ProView Work

ProView Work er briller som brukes generelt på arbeidsplassen. Arbeidsgiver dekker noe av kostnadene for brillebrukeren.