ZEISS SmartLife brilleglass

Dagens livsstil krever nye løsninger.

I dagens på-farten og alltid oppkoblede verden har du muligheten til å surfe, dobbeltklikke, zoome, eller dra hvor du vil, hvorhen du er. Men du må være oppmerksom på verden rundt deg, og fokusere på smarttelefonen, den bærbare PC-en eller nettbrettet samtidig.

Du trenger en brilleglass-løsning som kan holde tritt med din oppkoblede, på-farten livsstil.

Hold tritt uansett alder

Uansett hvor gammel du er,så må du forholde deg til den belastningen det er for øynene i vår digitale livsstil. Men dine synsbehov endrer seg også etterhvert som du blir eldre, og anatomiske og fysiologiske endringer kan over tid medføre forskjellige utfordringer for synet.

I din alder er klart syn viktig for å kunne skifte mellom online og offline. Enten du er nærsynt og har fått foreskrevet avstandsbriller eller ikke, så kan du føle belastning på øynene mot slutten av en lang dag.

Hvis du er mellom 30-39 år gammel, har du sannsynligvis begynt å merke belastning på øynene. Enten du er nærsynt og har digitale briller eller ikke, så kan du ha begynt å merke tretthet i øynene etter en lang dag.

Hvis du er mellom 40-49 år er det stor sjanse for at du må bruke digitale brilleglass. Men enten du er langsynt og har tilpassede glass med styrke eller ikke, så kan du definitivt føle behov for støtte for synet.

Hvis du er mellom 30-39 år gammel, har du sannsynligvis begynt å merke belastning på øynene. Enten du er nærsynt og har digitale briller eller ikke, så kan du ha begynt å merke tretthet i øynene etter en lang dag.

Måten du ser på påvirkes av måten du bruker digitale enheter.

ZEISS SmartLife brilleglass er støttet av ZEISS SmartView-teknologi, som er basert på anvendt forskning på dagens livsstil, måter å bruke synet på, og individuelle, aldersrelaterte synsbehov. Teknologien tar hensyn til:

Oppkoblet og på-farten livsstil

Flere mennesker er oppkoblet på flere måter enn noen gang før. ZEISS SmartLife brilleglass tar hensyn til din alltid oppkoblede, alltid på farten livsstil.

Måter å se på

Denne livsstilen påvirker vår måte å se på. Vi leser mer informasjon på mindre enheter på mindre avstander, og vi har blikket signifikant mer nedover.

Aldersrelaterte behov

Brilleglassene er utformet slik at de tar hensyn til fysiske endringer som påvirker synet over tid. Slik at du kan se klart på nære og lange avstander.