EnergizeMe

Avslappede trette øyne, mindre belastning på øynene, klart og skarpt syn: ZEISS EnergizeMe brilleglass er de første i sitt slag på verdensbasis som er spesialdesignet for kontaktlinsebrukernes behov.

ZEISS EnergizeMe

De første brilleglassene som er laget for oppfrisking av øynene etter kontaktlinsetid.

Nå til dags har alle kontaktlinsebrukere minst ett par briller for å gi øynene en pause etter at de har brukt kontaktlinsene i timevis. Hyppig bruk av smarttelefoner, nettbrett, osv., forårsaker ekstra belastning på øynene. Men visste du at disse brilleglassene kan yte enda mer?

Nyt et mer behagelig syn og oppfriskede øyne når du går over til briller etter å ha fjernet kontaktlinsene. ZEISS EnergizeMe brilleglass gir kontaktlinsebrukere noe mer enn bare et vanlig brillepar. Disse brillene er spesielt optimalisert for kontaktlinsebrukernes visuelle atferd og syn i den digitale verdenen.

9 av 10

testpersoner føler seg oppfrisket og opplever mindre digital belastning på øynene med ZEISS EnergizeMe brilleglass.

Ekstra visuell komfort i kunstig lys

Det spesielle brilleglassbelegget som kan gjøre mer.

Uansett om det er en smarttelefon, en LED-lampe, en skjerm, et fjernsyn, nettbrett eller en e-bokleser: Moderne lyskilder sender ut mer blått lys enn vi noen gang har erfart tidligere. Mange av oss synes dette lyset er ubehagelig og stressende. ZEISS EnergizeMe brilleglass for kontaktlinsebrukere leveres som standard med et spesielt filter mot blått lys som reduserer en spesifikk mengde av det ubehagelige kunstige blå lyset fra digitale skjermer.

Mer Info: https://www.zeiss.no/vision-care/no_no/zeiss-products/energizeme-brilleglass.html